خاصیت گوشت یخی برزیلی چیست؟

خاصیت گوشت یخی برزیلی چیست؟ بعضی افراد تقریبا شک دارند که می توان خواصی نیز برای آن در نظر گرفت. پاسخ مثبت است.
شک نکنید که گوشت های منجمد برزیلی، چه بسا از گوشت های ایرانی بسیار بهتر و پر خواص ترند. چرا که گوشت منجمد برزیلی، از کشتار گوساله های جوان است، در حالی که گوشت ایرانی، از کشتار گاو می باشد.
اما نوع پاکستانی، نیز می تواند به رقابت با برزیلی بپردازد. شاید اکثریت افراد در نظر داشته باشند که سطح بالایی را برای خود داشته باشند.
در حالت کلی، چون گوشت را توسط تونل انجماد، منجمد می کنند، به همین دلیل دارای خاصیت است، تنها کمی تفاوت طعم پیدا می کند. ولی اگر تاریخ مصرف گوشت کمتر از 3 ماه باشد، واقعا از لحاظ دامپزشکی ایران، آن خواصی که باید داشته باشد، نخواهد داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *